Aletrnatívy vianočného stromčeka do malého bytu / Aletrnatives of christmas tree to the small apartment

A Vianoce sú už zas za rohom, s nimi prichádza možno nie obvyklá výzdoba vašho bytu. Ak bývate v malom byte, samozrejme aj vo veľom, a tento rok nechcete či nemožete mať klasický živý či umelý stromček, tak ja Vám ponúkam alternatívy. Tiež som jedná z tých, čo tento rok (už 3) nebudem mať klasický stromček vzhľadom na rozmery nášho bytu :)

And the Christmas are coming and with it there is also maybe not usual decoration of your apartment. If you live in a small apartment, even if in big, and this year you don't want to have classic life or fake tree, I am showing you alternatives. I am also one of these, whom won't have this year (already 3th year) the classic Christmas tree considering size or our apartment :)

Stromček na stene / Tree on the wall

Použiť možete lepiace pásky, nalepiť tenké drevené dosky na stenu a na nich prilepiť umelé ihličie a dozbiť to a obľúbená varianta, ktorú dostanete už aj v obchodoch, obyčajné konáriky pospájané jutovou stuhou a vyzdobené dekoráciami v prírodných farbách a dekoráciach.

You can use tape, stick wooden sticks on the wall and put on them fake needles and decorate it and the favorite alternative, which you can already buy in the shops, basic tree bough connected with jute ribbon and decorated with natural colors and decorations.


Stromček z prútia / Tree from wickers

Stromček z prútia pridá vášmu domovu najviac útulnosti a prírody, no pokial sa rozhodnete pre vlastnú výrobu, tak musíte byť odhodlaný a počítať s tým, že na prvý krát to možno nevýjde na 100% podĺa očakávaní :) Dolný obrázok so psíkom Piťom je moja vlastná výroba

The tree from wickers will add cozy atmosphere to your home and nature, but if you decide for DIY project, you need to be determinate and accept that maybe for a first time it wouldn't be exactly as expected :) Last picture with doggie Piťo is my DIY project

Stromček vo váze / Tree in the vase

Veľmi jednoduché, finančne nenáročné, prirodzené a voňavé riešenie vianočného stromčeka :)

Very easy, financially undemanding, natural and good smelling solution of Christmas tree :)


Stromček z dreva / Tree from a wood

Ak ste trochu zručný alebo nájdete obyčajný trojuholník (v najlepšion prípade stromček) z dreva v obchode, tak do neho možete zakopmonovať vianočné dekorácie a vianočný stromček je na svete.

If you are just a bit handy or you find triangle (in the best case the tree) from wood in the shop, you can just add Christmas decorations on it and voila, Christmas tree is here.



Dúfam, že ste si tento krátky inšpiračný článok užili a že Vás inšpiroval k tvoreniu, zdobeniu a nabudil aspoň trošku vianočnej atmosféry :)

I hope that you enjoyed this short inspirational post and that now you are inspired to create, decorate and you are starting to prepare for a Christmas :)










CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment